Poker Trail

Enkla tips att vinna

5 card draw kan inte vara en av de mer populära pokerspel längre, men du kommer att vara ganska förvånad över hur roligt det kan vara. Det gör definitivt en bit av en förändring från några av de vanliga typerna av poker. Låt oss ta en titt på några små lite tips som kan hjälpa dig att vara lite mer framgångsrik när du spelar 5 card draw.

1. Försök inte att jaga stegdrag, även om du behandlas A, 2, 3, 4, K. Det kan tyckas att du är nära och du borde få det, du kanske vill slänga kungen och hålla ritning tills du får din 5. Det händer sällan jag är rädd, oddsen för att uppnå det är 1 på 13 så du är långt bättre med att hålla ess och kung och rita de andra korten.

2. alltid vik dåliga starthänder. Om du får en hand som bokstavligen har ingenting, till exempel inga par, inte spola rita eller ens stegdrag, bara vik. Du kommer att slösa pengar att försöka utveckla denna hand och ni behöver få mycket lycklig.

3. titta på hur många kort dina motståndare ritar, dragningar per runda beror på viss tabell reglerna i 5 card draw du använder. Vissa versioner anta bara 1 dragning, så att 1 rita kan berätta mycket om vad din motståndare håller.

4. Försök aldrig att bluffa om du är i sen position. Detta beror på att du har sett hur många kort alla andra drar. Om de är alla kunde rita ett högt belopp, du försöka stå kvar och kasta i en stor satsning. Om de verkligen känner att svaga och de tror din styrka kommer de alla gånger i de flesta situationer.

5. I genomsnitt är vinnande händer så mycket högre i denna form av poker. Mer vanliga vinnarna är tre av ett slag och spolar. Detta innebär något mindre bör vikas så snart du kan. 6. Håll ett öga på hur dina motståndare spelar; någon som alltid står pat kan inte ha en hand med 5 kort varje gång och du har att känna att något är upp. Denna typ av spelare försöker ständigt bluffa.

Prova och ringa att bluff från tid till annan om du har åtminstone en hyfsad hand. Väl är de några enkla tips för att ställa dig på din väg till 5 card draw super stjärnstatus. Resten kommer naturligt från här med. 5 card draw handlar ju mer om att känna dina motståndare än bara skicklighet. Lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *