Poker Trail

Historien om 5 kort

Unga spelare skulle idag kunna tro att poker är texas holdem. Väl ledsen barn, poker går långt längre tillbaka än internet. 5 card draw är en av de mest originella formerna av poker, och sätt tillbaka före början av 1900-talet var den mest populära formen runt. Om du har sett filmer om vilda västern skulle har du säkert upplevt cowboys spela deras poker var väl att poker 5 card draw. Poker i dessa dagar sågs som en tuff kille ‘s spel, ett spel för män. Många av de vilda väster laglösa skulle är stolta över sina pokerkunskaper, men många vill också bli skjuten i ryggen för att vinna. Visste du att när 5 Card Poker först introducerade den bara den ett enda Betting rundan? De används endast 20 kortlekar, varje spelaren fått 5 kort som var alla sätta i framsidan av dem nedåt, hade de sedan att satsa på dessa kort. Däck sprang bara från 10 till ess i var och en av passar. Bristen på kort innebar också en brist i händerna som kan vinna handen.

Du kan bara uppnå: 1 par • 2 par • 3 Of A Kind • kåk • 4 triss så den faktiska bästa möjliga handen skulle ha varit en 4 av en sort med kungar och ett ess kicker. Populariteten av detta spel började avta efter ett tag, så vissa ändringar har gjorts. Av de 1820’s hela däcket hade införts, anammat människor det som först av allt det innebar att mer än bara 4 personer kunde spela ett spel i taget. Detta sedan började en kedjereaktion av förändringar, först kom elementet Rita, och sedan gjordes nya händer, börjar med färg och stege. Dessa förändringar reignited folks kärlek till spelet, sedan då det har varit vissa marginella förändringar, men i huvudsak är det nu samma spel som vi spelar online idag.

Dess popularitet började avta igen när 5 korts stöt utvecklades, men det är en av de pokerspel som aldrig kommer att försvinna. Det har haft lite av en reemergence igen sedan befruktningen av online poker. Du kommer bli förvånad bara hur många människor fortfarande visa lite kärlek för grand daddy cowboy Poker. Vi vilja personligen har en spelet själva, men vi gillar att spela alla typer av poker. Det är bara trevligt att ändra upp lite saker och spela något annat då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *